اصول هشتگ گذاری

در موضوع نرخ تعامل یا همان انگیجمنت که نشان دهنده واقعی و معتبر بودن آن پیج میشود اگر اصول الگوریتمیک مثل هشتگ گذاری درست رعایت نشود این عامل بشدت آسیب زا برای نرخ تعامل پیج خواهد بود
چرا که هشتگ یکی از راه های افزایش نرخ تعامل و باعث بیشتر دیده شدن محتوای شما میشود. پس باید اصول آن و نحوهی استفاده از آن را بلد بود.
در ادامه این مقاله قصد داریم که این اصول را توضیح داده و کاربرد های آن را بیشتر شرح دهیم:
هشتگ در واقع یک کلمه کلیدی است که فقط در زیر پست ها (کپشن) جای دارد و نباید از آن در بیو گرافی که به اشتباه بسیاری از افراد در اینستاگرام آن را انجام می دهند ،گذاشت.
اینستاگرام جایگاه ویژه برای هشتگ قائل است و یادگیری اصول ان بشدت در نرخ تعامل شما مانند یک موتور پیشران عمل میکند.
اگر در بخش اکسپلور اینستاگرام (ذره بین معروف) کلیک کرده باشید در قسمت بالای آن یک مکان برای سرچ وجود دارد که یک بخش آن به سرچ هشتگ اختصاص داده شده است .
حالا چرا این جایگاه وجود دارد؟ و دلیل اش چیست؟
ببینید تمام افرادی که در اینستاگرام هر محتوایی تولید می کنند از یک تعداد هشتگ در کپشن پست های خود استفاده میکنند که در واقع با این کار خود یک هویت یا شناسنامه برای پست خود ایجاد میکنند و آن را با هشتگ های مربوط به موضوع کاری شان به اینستاگرام معرفی میکنند، الگوریتم اینستاگرام نیز در مقابل عمل آنها بر اساس برنامه های از پیش تعیین شده متوجه موضوع پست آنها می شود و پست آنها را به افرادی که در قسمت سرچ هشتگ موضوع کاری آن افراد را سرچ کرده اند نشان می دهد.
اما قضیه هشتگ گذاری به همین سادگی نیست: که اگر بود هزاران مدرس و دوره اینستاگرامی به وجود نمی آمد تا نحوهی استفاده درست از هشتگ را آموزش بدهد.
اگر دقت کرده باشید پس از سرچ هشتگ مورد نظر شما با دو قسمت مواجه میشود :
قسمت top پست
قسمت recent پست
قسمت اول پست هایی با نرخ تعامل بالا و با رعایت اصول هشتگ گذاری در آن بخش نشان داده می شود و همچنین براساس میزان بازخورد مخاطبین ان پیج ان پست به بخش تاپ پست انتقال داده میشود که اگر پست شما به این بخش راه پیدا کند در واقع شما به یک تبلیغات رایگان دست پیدا
کرده اید که خیلی افراد بیشتر از مخاطبین شما پست تان را می بینند و همه نیز در تلاش هستند که در قسمت تاپ پست ها دیده شوند.
قسمت دوم شما به محض این که هشتگ های مربوطه در زیر پست خود بگذارید و آن را انتشار می دهند در بخش ریسند بالا می آید اما به دلیل رفرش شدن لحظه ای به سبب تعدد آپلود پست در هشتگ ها پست شما شانس بالایی برای دیده شدن زیاد ندارد
چراکه تفاوت عمد تاپ هشتگ با ریسنت در همین است که پست های قسمت تاپ هر هفته یا پس از مدت بیشتری رفرش می شود و پست های جدید در آن بالا می آیند.
در ادامه چند راهکار مختصر و مفید برای اصول هشتگ گذاری به شما گفته می شود که بتوانید شانس خود را در بخش تاپ بیشتر کنید.
- افزایش فالوور با تبلیغات
- استفاده از قیف هشتگ
- رعایت ترتیب هشتگ گذاری
گزینه اول شاید در ابتدا بی ربط به نظر برسد اما باید به شما این حقیقت را بگویم که حداقل اگر زیر 1000 فالوور هستید زیاد به تاپ شدن در بخش هشتگ دل نبندید چرا که با یک نگاه کوچک می شود فهمید که پست هایی در این بخش تاپ می شوند که بالاترین نرخ تعامل را در هوم ان پیج گرفته باشن که این امر نیز مستلزم داشتن مخاطب بالاست اما این موضوع قطع به یقین نیست در بعضی مواقع برعکس هم هست.
گزینه دوم : قیف هشتگ یعنی اینکه شما در ابتدا از کل به جز بیاید و شروع به هشتگ گذاری کنید .مثال :شما 1 کا فالوور دارید نباید به هیچ عنوان از هشتگ های میلیونی استفاده کنید شما بزرگ ترین هشتگ تان حداکثر تا 200 الی 300 کا باید باشد
گزینه سوم:
شما در این بخش باید ترکیبی از هشتگ ها را بکار ببرید بطور مثال:در حوزه اشپزی
کیک(تخصصی) کیک کاکائویی(تخصصی) ژله (مشابه)کیک عروسی(رویداد) کیک تهران(مکان) و… استفاده کنید در واقع شما باید از تمامی ابعاد هشتگ که شامل زمان ، مکان ، تخصص و.. می شود استفاده کنید
نکته دیگر اینکه اگر زیر 1000 فالوور اول هستید حداقل از 21 هشتگ در پست های خود استفاده کنید چرا که اینستاگرام برای پیج های زیر 1000 راه را در بخش هشتگ هموار تر نگه داشته است.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.